Palvelut

Pihaexpertit pyrkii jatkuvasti parantamaan ja laajentamaan palvelujaan. Tällä hetkellä palvelumme kattaa lähes kaiken mitä ympäristön rakentamiseen kuuluu, maansiirtotöistä jopa talojen pohjarakentamisesta asti valmiiseen pihaan jossa nurmikko vihertää ja rakenteet on niille sunnitelluissa paikoissa. Lisätietoa löydät alta:

 

 Viherrakentaminen 

Pihaexpertit tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta rakentamiseen.

Laadukkaasti rakentamalla ja suunnitelmia noudattamalla saadaan kestävä ympäristö

jonka arvo ei alene, ja josta on iloa pitkäksi aikaa. Korkeasti koulutettu,

alansa osaava henkilökunta neuvoo sinua mielellään, niin isoissa kuin pienissä projekteissa.

Kivityöt, muurien rakentaminen, vihertyöt ja valaistus, nämä kaikki kuuluu kokonaisuuteen jossa hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. 

Viherrakentamisessa on oma lainsäädäntönsä jota me noudatamme, silloin voit olla varma että piha kestää myös talvet ja sen tuomat rasitukset.

 
Puutarhasuunnittelu

Suunnittelu kannattaa, siitä tuleva hyöty maksaa varmasti itsensä takaisin säästettynä aikana ja kustannuksina. Puutarhuri tietää juuri sinun ympäristöösi sopivan kasvillisuuden ja kokemuksen ja ammattitaidon perusteella osaa neuvoa sinua myös kiveys asioissa ja valaistuksessa, pienissä kohteissa saattaa riittää konsultointikäynti, ota yhteyttä ammattilaiseen kaikissa viher- projekteissa, tarjouksen saat kysymällä ja se perustuu aina ilmaiseen arviokäyntiin!

 

Puutarhanhoito

Ilman jatkuvaa ylläpitoa, puutarha menettää loistonsa. Suoritamme kaikenlaisten ja kokoisten puutarhojen hoidot. Tarjoamme kokonaisvaltaista puutarhanhoitoa, jotta puutarhasi säilyy rehevänä.

 

Tieisännöinti

Pihaexpertit tarjoaa myös yksityisteiden kunnossapitoa sekä perusparannuksia. Perusparannushanke voi sisältää myös tieyksiköinnit.